Betalingswijze

Mijn doel is om verreweg de meeste problemen waar mijn patiënten mee komen in een zo kort mogelijk behandeltraject op te lossen.

Hiervoor heb ik een behandeltechniek ontwikkeld waarbij dat mogelijk is. Ik heb besloten geen contracten met de verzekeringsmaatschappijen af te sluiten omdat zij mij belemmeren in het bieden van optimale zorg. Er worden eisen gesteld waar ik niet achter kan staan. Als je op de juiste manier verzekerd bent (zie je polisvoorwaarden) krijg je de behandeling in zijn geheel of  ten dele vergoed.

 

Tarieven fysiotherapie

2024
Uitgebreide rapportage 115
Fysiotherapie 56,20
Screening intake onderzoek 58,90
Intake na verwijzing 58,90
FT aan huis 74,90
Intake na verwijzing aan huis 64,20
Niet nagekomen afspraak 42,20

Je krijgt na de behandeling de factuur op papier en/of per email. De factuur bevat de noodzakelijke informatie voor declaratie bij je ziektekostenverzekeraar. Deze zal afhankelijk van de polisvoorwaarden, de kosten aan je vergoeden. Gebruikelijk is om tussen de 75% en 100% te vergoeden van het gemiddelde gecontracteerde tarief. Dit is uiteraard afhankelijk van de polisvoorwaarden. Als je vragen hebt over die voorwaarden kan je het beste je verzekeringsmaatschappij bellen of de polisvoorwaarden lezen.

    Waar kan ik je mee helpen?

    Stuur mij gerust en vrijblijvend een bericht.

    <
    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.